Rămâi conectat

Curier Județean

Săptămână infernală pentru CSU Alba Iulia *Sâmbătă, la ora 17.00, derbyul cu CS Municipal Târgovişte, partida cu „U” Cluj devansată cu o săptămână

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fetele lui Tomas Bilek vor lua vacanţă mai repede cu 4 zile, însă în acelaşi timp vor avea o săptămână infernală. Sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17.00, în sala de sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va poposi liderul neînvins al Diviziei A de baschet, CS Municipal Târgovişte, într-un duel derby al stagiunii. Apoi, miercuri, 14 decembrie în Cetatea Marii Uniri va evolua formaţia Universitatea Cluj, joc programat iniţial pe 21 decembrie, în cadrul etapei a 15-a, ultima a turului. După cele două dispute de pe teren propriu, CSU Alba Iulia va încheiat prima parte a campionatului sâmbătă, 17 decembrie, cu confruntarea externă cu CSM Satu Mare (de unde a venit în vară Petru Eleş, directorul sportiv al albaiuliencelor).
 Revenind la partida de mâine, una dintre cele mai interesante ale turului, se anunţă un joc incendiar. Conform informaţiilor furnizate de site-ul totalbaschet.ro, formaţia gazdă este revelaţia actualului sezon şi doar cu o singură înfrângere din 12 partide disputate, echipa antrenată de Tomas Bilek ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu CSB Teleorman şi la o singură lungime în spatele adversarelor de sâmbătă.
CSM Târgovişte, echipă revenită pe prima scenă a baschetului feminin românesc după o absenţă de un sezoan, a avut un parcurs fără greşeală până în acest moment. Partida este una între echipele ce marchează cel mai mult în elită. De asemenea meciul va aduce faţă în faţă două dintre cele mai bune jucătoare ale actualei ediţii de campionat: Nadia Parker, de la Alba, şi Chrissy Givens, de la CSM. Parker este cea mai eficientă jucătoare a ardelencelor cu 21.8 unităţi pe meci în timp ce Givens conduce echipa din Târgovişte cu un coeficient mediu de eficacitate de 23.7.
Arbitrii întâlnirii sunt Udrică Marius şi Istvan Bertalan iar observator din partea Federaţiei Române de Baschet este Alina Moanţă. Partida va avea loc în Sala Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia iar intrarea spectatorilor este liberă.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea