Rămâi conectat

Sport

Şanse minime pentru Sasa Cadjo de a continua la CSU Alba Iulia şi în sezonul viitor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - U Cluj34Baschetbalista Sasa Cadjo, una dintre cele mai utile echipiere ale CSU Alba Iulia în ediţia trecută are şanse minime să mai continue sub comanda lui Miroslav Popov şi în campionatul viitor.

Componentă a naţionalei Serbiei, baschetbalista în vârstă de 25 de ani are perspectiva unui contract superior financiar în condiţiile în care participă cu echipa din ţara natală la a 17-a ediţie a Campionatul Mondial din Turcia, din perioada 27 septembrie – 5 octombrie.

*Oficialii CSU o doresc, dar…

Sportiva care evoluează pe postul doi s-a remarcat stagiunea precedentă în Cetatea Marii Uniri, fiind apreciată drept cea mai bună jucătoare aflată sub comanda lui Miroslav Popov. Îndrăgită de toată lumea pentru modul modest şi profesionist cu care s-a comportat pe parchet şi în afara terenului, Sasa a avut la CSU o medie de 13,8 puncte/ joc (a 10-a în topul intern al marcatoarelor din Liga Naţională) fiind de asemenea prima poziţionată dintre studente la capitolul eficienţă (poziţia a 11-a la general, cu un total de 463).

Prezentă anul trecut la Campionatul European unde a terminat pe locul al 4-lea cu Serbia, Cadjo a fost dorită insistent la CSU şi în campionatul viitor, însă în condiţiile în care bugetul va fost redus aproape la jumătate iar baschetbalista este în faţa unei oportunităţi majore, de a avea oferte considerabil sporite din alte campionate puternice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea