Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sâmbătă, Teodor Atanasiu îşi va deschide un birou senatorial la Câmpeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 19 ianuarie, ora 13.00, la Câmpeni va fi inaugurat biroul parlamentar al senatorului PNL de Alba, Teodor Atanasiu. Biroul parlamentar al lui Teodor Atanasiu va funcţiona în Câmpeni, pe strada Moţilor, la numărul 1. Oamenii din zonă pot să se adreseze personalului din cadrul biroului senatorial, în fiecare zi lucrătoare, pentru a-i sesiza parlamentarului de Alba, Teodor Atanasiu, problemele cu care se confruntă.
Senatorul se va afla în Câmpeni la sfârşit de săptămână, în restul zilelor fiind la Bucureşti în calitatea sa de parlamentar al României. Festivitatea de inaugurare a biroului senatorial din inima Ţării Moţilor se va desfăşura în prezenţa primarilor din Apuseni, a consilierilor locali şi judeţeni, a membrilor PNL dar şi a simpatizanţilor senatorului Atanasiu. De altfel, Teodor Atanasiu a obţinut în Apuseni la alegerile parlamentare din 2012 un scor extrem de bun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea