Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă și duminică: Evenimente culturale de excepție în Piața Cetății din Alba Iulia, oferite de Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a pregătit, la sfârșitul acestei săptămâni, la Alba Iulia, trei evenimente culturale de excepție care se vor desfășura cu respectarea unor reguli stricte pentru siguranța spectatorilor și artiștilor.

Seria de evenimente culturale a început, vineri seara, în Piața Cetății din Alba Iulia, cu un spectacolul coregrafic intitulat „Feriae Augusti”. Evenimentul a fost coordonat de Octavia Oprea, coregraf al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba și interpretat de Trupa de dansuri „Antheia imperialis”.

Sâmbătă, 29 august 2020, cursanții Clasei de Canto Muzică Ușoară din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri vă lansează invitația la o serie de recitaluri cu hituri internaționale. În program evoluează tineri interpreți de muzică ușoară din Județul Alba, voci foarte bune care au obținut deja importante premii la festivaluri și concursuri de interpretare. Evenimentul este programat la ora 19,00, tot în Piața Cetății din Alba Iulia.

Invitațiile culturale continuă duminică, 30 august 2020, cu un eveniment denumit „Clasic, pop and film music”, în cadrul căruia își dau concursul într-o interpretare de excepție Cvartetul de coarde și Fanfara Județului Alba. Concertul recital are loc la ora 19,00, în Piața Cetății din Alba Iulia.

La toate aceste evenimente intrarea este liberă, în limita unui număr maxim de 250 de participanți, cu respectarea unor reguli stricte de distanțare socială.

Ce reguli trebuie respectate de spectatori?

Spectatorii care participă la evenimentele culturale organizate de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba trebuie să respecte o serie de reguli impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Accesul la spectacol va fi deschis cu o oră înainte, astfel încât spectatorii să intre pe rând, respectând distanțarea socială și fiind incluși într-un triaj epidemiologic. Astfel, la intrarea în zona de concert, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor au temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. De asemenea, pe toată perioada spectacolelor, fiecare participant va fi obligat să poarte mască.

Intrările în spațiul delimitat sunt dotate cu stații de dezinfectare pentru mâini, iar spectatorii vor fi obligați să se dezinfecteze în momentul accesului în spațiul de spectacol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea