Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

La penultima apariție în fața suporterilor, “Soda dragă” are parte sâmbătă, de la ora 14.00, de un oponent de gală, CSM Școlar Reșița, grupare ce a vizat promovarea în startul stagiunii, dar se găsește în treimea inferioară a clasamentului, pe locul 9, cu 14 puncte.

Din postura “lanternei roșii”, cu un singur punct în chimir și 4 înfrângeri consecutive (două în derby-urile “de Alba” cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir), CS Ocna Mureș pare victimă sigură, mai ales că criza de efectiv îl bântuie pe antrenorul Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică după suspendarea de trei runde. Pe lângă Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu și I. Cociș – care nu se mai prezintă, lipsesc accidentații Hidișan și Șandru, împreună cu Iviniș – plecat la școală. Nu departe în topul deziluziilor acestui sezon se poziționează “roso-nerri” din Banat. Gruparea din Valea Domanului a renunțat la trei jucători (Curtuiuș, Miranda, Mardare) are un nou antrenor, pe Leo Doană (care se plânge de precaritatea pregătirii fizice), dar a remizat al doilea joc la rând acasă, un 0-0 cu Național Sebiș, deși a avut 35 de minute superioritate numerică. “Noi tot sperăm de la o etapă la alta să strângem puncte. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă ce și-a anunțat candidatura la Liga a 2-a, ne dorim doar să facem un joc bun”, a menționat Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea, finala Cupei României, faza județeană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, pe „Arena Cugir” se dispută finala Cupei României, faza județeană, între Viitorul Sântimbru și Inter Unirea, un ultim act inedit, greu de anticipat la startul competiției „KO”. În tribune sunt în jur de 800 de spectatori, cu două galerii gălăgioase, înarmate cu vuvuzele. Înaintea jocului se va ține […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea