// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, CS Ocna Mureș – CSM Școlar Reșița

La penultima apariție în fața suporterilor, “Soda dragă” are parte sâmbătă, de la ora 14.00, de un oponent de gală, CSM Școlar Reșița, grupare ce a vizat promovarea în startul stagiunii, dar se găsește în treimea inferioară a clasamentului, pe locul 9, cu 14 puncte.

Din postura “lanternei roșii”, cu un singur punct în chimir și 4 înfrângeri consecutive (două în derby-urile “de Alba” cu Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir), CS Ocna Mureș pare victimă sigură, mai ales că criza de efectiv îl bântuie pe antrenorul Mihai Manea, ce va reveni pe banca tehnică după suspendarea de trei runde. Pe lângă Csegoldi, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu și I. Cociș – care nu se mai prezintă, lipsesc accidentații Hidișan și Șandru, împreună cu Iviniș – plecat la școală. Nu departe în topul deziluziilor acestui sezon se poziționează “roso-nerri” din Banat. Gruparea din Valea Domanului a renunțat la trei jucători (Curtuiuș, Miranda, Mardare) are un nou antrenor, pe Leo Doană (care se plânge de precaritatea pregătirii fizice), dar a remizat al doilea joc la rând acasă, un 0-0 cu Național Sebiș, deși a avut 35 de minute superioritate numerică. “Noi tot sperăm de la o etapă la alta să strângem puncte. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă ce și-a anunțat candidatura la Liga a 2-a, ne dorim doar să facem un joc bun”, a menționat Mihai Manea.

Dan HENEGAR