Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara | Test extrem cu liderul pentru “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Examen major pentru “alb-negri” sâmbătă, la ora 17.00, pe “Cetate”! Cu doar două puncte acumulate în acest sezon, CS Municipal Unirea Alba Iulia are parte de un test extrem de dificil cu Corvinul Hunedoara, liderul ce defilează în Seria 9 având maximum de puncte (cel mai bun atac și ce amai puternică apărare) după 4 etape.

La meci va asista și fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău, antrenor dorit de formația din Cetatea Marii Uniri în această perioadă.

Gruparea fostului unirist Florin Maxim (în perioada 2000-2001) a mers ceas la precedentele descinderi în Alba în această toamnă, 4-0 la Ocna Mureș și 1-0 la Cugir. Cu zlătneanul Bradu, albaiulianul Roșu și fostul cugirean M. Lupu în efectiv, Corvinul este favorită în această confruntare, neputând fi uitat acel 5-0 de anul trecut (18 septembrie, cu un hat-trick Hergheligiu), unul dintre cele mai usturătoare eșecuri interne ale albaiulienilor. Dinspre tabăra “alb-negrilor” puține vești: R. Ivan este apt, Banienschi a revenit la pregătire, dar nu este 100 la sută, înregimentarea lui Mincă întârzie, respectiv se încearcă rezolvarea actelor pentru apărătorul Jandilop Balop (camerunez cu cetățenie belgiană). La prima clasată va absenta portarul Lefter (prezent la echipa națională Under 19 sub comanda lui Alexandru Pelici, iar Neacșa a încreput antrenamentele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea