Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 19.00, Volei Alba Blaj – Unic Piatra Neamţ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 19.00, în Sala „Timotei Cipariu” este programat al doilea joc din play-off dintre Volei Alba Blaj şi Unic Piatra Neamţ, o victorie a blăjencelor însemnând clasarea pe poziţia a 7-a în ierarhia stagiunii, după ce în urmă cu o săptămână, echipa lui Branko Gajic a învins 3-1 în deplasare.

Este ultima reprezentaţie internă pentru nou promovata din „Mica Romă” ce a visat intens la Europa, dar acum se va trage linie peste un capitol.

Moldovencele sunt dezinteresate de finalul sezonului, la un moment dat vehiculându-se posibilitatea neprezentării la partida de la Blaj, după ce, recent au refuzat propunerea ardelenilor de a susţine partidele respective în Alba.

Volei Alba Blaj are gânduri de performanţă în campionatul viitor, vizându-se transferuri importante.

„Vrem să facem o echipă mai puternică, să ne întărim în campionatul următor. În perioada imediată lucrăm la acest proiect”, a declarat antrenorul Branko Gajic. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea