Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, CS Ocna Mureș – Crișul Chișineu Criș | Se va trezi, totuși, “lanterna roșie”?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Interimatul lui Ion Ilie pe banca tehnică a nou-promovatei din Ocna Mureș se prelungește și la jocul cu Crișul Chișineu Criș, o altă proaspăt venită în eșalonul terț. Deocamdată, negocierile purtate cu alți antrenori din județ, Mihai Manea, Ștefan Fogoroși sau Gabriel Cotoară, nu s-au apropiat de finalitate, deși au trecut două săptămâni de la partida cu Industria Galda, fatală pentru antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

Ultima clasată din ierarhie, cu zero puncte după 5 etape, speră să spargă gheața în actuala stagiune, deși are în față un oponent invincibil în acest sezon, plasat pe locul secund (cu 11 puncte), meci programat sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, contând pentru runda a șasea. Amfitrionii nu se mai bazează în acest moment pe Cr. Ivașcu și R. Domșa – care nu s-au mai prezentat la antrenamente, invocând probleme cu serviciul, revenind în schimb Guț și Cimpoieșu. “Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă ce are moral după seria jocurilor în care nu a pierdut. De fapt, în situația noastră toate întâlnirile sunt dificile, nu avem niciun punct, etapele trec și ne afundăm tot mai mult. Sperăm într-o tresărire de orgoliu a jucătorilor, primele semne s-au văzut în deplasarea de la Cermei, și să luăm și noi primele puncte”, a spus Ion Iie. CS Ocna Mureș are trei înfrângeri din tot atâtea jocuri pe teren propriu în acest sezon, ultima apariție pe “Stadionul Dragostei” fiind umilința din derby “de Alba”, cu trupa lui Paul Ciucă, un 0-5 fără replică.

După ce a încurcat echipe cu pretenții, precum Metalurgistul Cugir sau CSM Școlar Reșița, “alb-albaștrii” arădeni s-au dezlănțuit: trei victorii la rând, ultima un eclatant 4-0 în derby-ul județean cu Național Sebiș. “Mergem la Ocna Mureș ce a cedat greu la Cermei. Așadar, vom avea meci greu, trebuie să ne motivăm suplimentar. Dacă tratăm ușor meciul, putem cădea în cap și nu vrem lucrul acesta”, a spus, pentru sportarad.ro, experimentatul A. Gligor, ce-I mai are printre colegi pe Al. Pavel, Siminic, Ianc, Piț sau C. Maghici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea