Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda de Jos – AFK Csikszereda | „Veteranul” Robert Ilyes, oaspete de seamă al găldenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cernea Industria Galda de JosEchipa condusă de Paul Ciucă revine pe în faţa fanilor într-o partidă ce se anunţă atractivă, între două vecine de clasament în Seria a 5-a, ineditul fiind dat de prezenţa în distribuţia vizitatorilor a „veteranului” Robert Ilyes.

Industria Galda de Jos (locul 5, 37 de puncte) – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 6, 29 de puncte) – sâmbătă, ora 17.00.

Runda anterioară liberă şi acum un duel acasă cu vecina din ierarhie. “Întâlnim o echipă bună a seriei şi suntem avizaţi în acest sens. Fiind scăpaţi de orice griji, abordăm acest joc cu gândul la victorie, pentru o clasare cât mai sus la finele stagiunii”, a menţionat Paul Ciucă, ce nu se poate baza pe Boancă – accidentat (incert fiind P. Medrea). Antrenorul Industriei a vorbit şi despre oportunitatea unui duel cu Robert Ilyes, “veteranul” eşalonului. “Este o onoare pentru noi să avem un adversar de asemenea nivel, un fotbalist valoros, pe care-l admiram la televizor”, a încheiat Paul Ciucă. Csikszereda este o formaţie imprevizibilă, care în retur a pierdut acasă (trei eşecuri) punctele adjudecate în deplasări (două victorii şi un egal).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea