Rămâi conectat

Curier Județean

Sâmbătă, ora 14.00, în Sala „Timotei Cipariu”: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti, o bătălie pentru locul 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Mica Romă” fierbe în aşteptarea derby-ului de sâmbătă, ora 14.00, din Sala „Timotei Cipariu”, ultima partidă a fetelor lui Marius Macarie în faţa entuziastului public blăjean din acest an.

CSM Bucureşti vine la Blaj decisă să învingă şi să ierneze pe primele patru locuri din clasament la sfârşitul turului de campionat, lucru dovedit de declaraţia recentă a antrenorului CSM-ului, Iulian Coiculescu: “Oricum cred că ne vom clasa pe primele patru poziţii în clasament, pentru că sunt sigur că vom învinge la Blaj”.

Gruparea din Capitală, finanţată de Primăria municipiului Bucureşti reprezintă o formaţie de cupe europene, fără însă o traditie prea  îndelungată în voleiul românesc, fiind înfiinţată în urmă cu 4 ani. În anul 2010 a reuşit promovarea în Divizia A1, clasându-se în campionatul 2010-2011 pe locul 9, iar anul trecut pe poziţia a 4-a care i-a şi permis accesul în Cupa Challenge. Lotul echipei CSM Bucuresti are urmatoarea componenţă: Ana Grigoriu, Irina Radu, Bianca Moldovan, Roxana Ivanof, Marya Karakasheva (Bulgaria), Elena Lăpuşneanu, Katja Medved (Slovenia), Iuliia Popova (Ucraina, Flavia Judea şi Ramona Popescu. “Speranţa la acest ultim meci pe teren propriu din turul de campionat este ca fetele să depăşească oboseala acumulată, să treacă peste toate şi să să lupte aşa cum au făcut-o de atatea ori în acest campionat”, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

*Nou-promovata revelaţie

Volei Alba Blaj a impresionat în acest sezon petrecut pe prima scenă, dovedind că dispune de forţă pentru a se bate de la egal la egal aproape cu orice adversar din Divizia A1. “Nimic nu este imposibil dacă vom avea determinare, inimă şi acelaşi public minunat care să ne poarte din nou spre câştigarea dificilei dispute. Întâlnim un adversar puternic  care vine după o victorie în cupele europene si care – se vede treaba – se gandeste demult la meciul de la Blaj arătându-se cu superioritate sigur de victorie încă de la sfârşitul lunii noiembrie”, a conchis Sergiu Ştefănescu. Formaţia din Blaj are şansa, în cazul în care va învinge, să izbutească să depăşească toate aşteptările şi să închieie prima parte a stagiunii în apropierea podiumului.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea