Rămâi conectat

Cultură Educație

Sâmbătă: ”Oameni și noi” – expoziție de artă plastică, semnată Anca Sas, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, cu începere de la ora 16.00, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică ”Oameni și noi”, semnată Anca Sas.

Expoziția va fi prezentată de Ion Hădărig, directorul artistic al Fundației Inter-Art, iar în deschidere vor vorbi dr. Gabriel Rustoiu – directorul general al muzeului Național al Unirii și Ștefan Balog, președintele Fundației Inter-Art.

”În această expoziție am încercat să îmi folosesc rolul de artist și de filtru cât de bine am putut, pentru a ilustra și a deschide ochii oamenilor. Nu am încercat să îmi arăt viața celorlalți, am încercat să prind în fiecare tablou momentele comune pe care le trăim ca oameni, chiar dacă în moduri diferite. Verbalizarea conceptului este o parte foarte importantă din prezentarea unei lucrări vizuale, dar în același timp trebuie să ști când să te oprești și să întalnesti acest om care îți privește lucrările și te ascultă, această întâlnire trebuie să fie la mijloc, trebuie să rezulte într-o discuție; prin încurajarea lui de a își pune propria poveste în tabloul tău, nu de a îți întelge ție povestea”, spune Anca Sas.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Muzeul Național al Unirii, Fundația Inter-art Aiud și Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea