Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sâmbătă, la Sebeș, încă șeful Mediului (ANPM) din România se întâlnește cu reprezentanții ONG-urilor de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbăta, 21 noiembrie, 2015, chiar în ziua în care este programat să se desfășoare la Sebeș un nou protest împotriva poluării și acorupției autorităților, reprezentanții ONG-urilor de mediu sunt așteptat să participe la o întâlnire cu Toma Florin Petcu, președintele Agenției Toma Florin PetcuNaționale de Protecție a Mediului din România (ANPM).

 

Invitația a fost făcută personal de prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer, care va participa de asemenea la întâlnire.

 

Este greu de evaluat în acest moment ce relevanță pot avea discuțiile programate pentru mâine dimineață la Sebeș, din moment ce legitimitatea lui Toma-Florin Petcu în funcța de lef al ANPM, este pusă la îndoială chiar de către ONG-uri.

Toma conduce instituția din decembrie 2014 când a fost numit în funcție de premierul demisionar Victor Ponta. Cu doar câteva luni înainte să fie numit, actualul sef al ANPM a trecut de la PNL la PLR. Toma-Florin Petcu a demisionat in luna iunie 2014 din postul de subprefect al judetului Giurgiu si a parasit filiala locala a PNL, pentru a se inscrie in Partidul Liberal-Reformator al lui Calin Popescu Tariceanu.

CITEȘTE ȘI: Sâmbătă, la Sebeș, un nou protest împotriva poluării și a corupției autorităților

O întâlnire similară la care au participat ONG-uri din Alba și Toma-Florin Petcu, alături de fostul ministru al Mediului Grațiela Gavrilescu a mai avut loc în această vară la Alba Iulia, după ce reprezentanții asociațiilor de mediu au protestat în fața Prefecturii Alba, unde știuau că se află cei doi oficiali guvernamentali.

Fără niciun rezultat.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea