Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, la ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, CS Ocna Mureș – Industria Galda | Derby “de Alba” și foame de puncte, în subsolul ierarhiei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conjudețenele CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos sunt singurele componente ale Seriei a 4-a a Ligii a 3-a care după scurgerea a 270 de minute au un mare “zero” în dreptul punctelor acumulate, clasându-se pe ultimele două poziții!

Iar primul derby “de Alba” din actuala stagiune în eșalonul terț (au mai fost două întâlniri de acest gen în Cupa României), sâmbătă, ora 17.00, pe “Stadionul Dragostei”, reprezintă un veritabil colac de salvare pentru combatante, un prilej de realbilitare și practic un așteptat restart al campionatului!

*Pereat: “Meciul disperării”

Nou-promovata a resimțit dureros impactul cu eșalonul superior, având 14 goluri încasate în 3 întâlniri (cea mai modestă defensivă a seriei și penultima din întregul eșalon terț), iar la ora acestei confruntări ce adună foame de puncte, dar și tensiune, incert este Guț. “Se poate spune că e meciul disperării, nu unul decisiv, dar important în economia sezonului. Ne așteaptă o confruntare «de care pe care», trebuie să ne redresăm și să luăm trei puncte pentru a intra în normalitate. Industria are avantajul experienței competiționale, însă mă bazez pe dorința jucătorilor, pe o tresărire de orgoliu, după ce debutul în Liga a 3-a a fost unul dificil pentru mulți dintre ei”, a menționat antrenorul Ionuț Pereat, ce are sub comandă trei foști echipieri al Galdei, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu și P. Man.

*Ciucă: “duel între două echipe flămânde”

Și găldenii traversează un moment delicat, după cel mai modest start de campionat din cele 5 petrecute pe a treia scenă (anul trecut erau lideri, cu maximum de puncte, după 3 jocuri!). În plus, își spune amprenta și dezamăgirea de pe “Cetate”, eliminarea la loviturile de departajare după ce au condus în două rânduri, ratându-se dramatic șansa unei întâlniri cu o reprezentantă a Ligii 1. “Se întâlnesc două echipe flămânde de puncte, cu încrederea zdruncinată, dar cu speranța că poate, de data aceasta va fi altfel. Noi venim după un meci istovitor de cupă, dar sperăm să trecem peste toate și să avem o prestație pe măsura așteptărilor întregii suflări găldene”, este mesajul antrenorului Paul Ciucă înaintea acestei confruntări cu o miză enormă pentru cele două conjudețene, confruntare care poate însemna o gură de oxigen, sau o și mai apăsătoare criză. La Industria revine M. Cristea, dar vor absenta Cernea, Gergely și Adam (incerți Frențiu și S. Fulea).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea