Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Gloria Bistrița-Năsăud – CS Ocna Mureș | Revedere cu Falub, după două săptămâni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La prima ieșire din Alba din această primăvară, “Soda dragă” are parte sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.00, de o revedere cu formația lui Adrian Falub, Gloria Bistrița-Năsăud, cu care a remizat, scor 1-1, în urmă cu două săptămâni, pe 26 martie, pe propriul teren.

Meciul contând pentru runda secundă a play-out-ului Seriei a 9-a opune vecinele din ierarhie, despărțite de două puncte, Gloria fiind pe locul 5, cu 25 de puncte, iar oaspeții o poziție mai jos. Programarea a făcut ca din cele 5 meciuri ale acestui an Gloria, imbatabilă sub comanda tehnicianului ex-unirist, să dispute 4 împotriva combatantelor din Alba, duble cu Unirea Alba Iulia (2-2 etapa trecută acasă) și CS Ocna Mureș.

Vizitatorii sunt într-o poziție relativ confortabilă după succesul important cu Avântul Reghin, departe de zona fierbinte a clasamentului, cu 7 puncte strânse în precedentele 3 întâlniri.

“Acum două săptămâni am făcut remiză acasă cu Bistrița, dar în deplasare e mai greu, mai ales că etapa trecută Gloria a egalat pe final, evitând înfrângerea la limită, lucru care-i va face pe adversari să înceapă mai concentrați și determinați. Noi știm ce avem de făcut, sper să reușim o prestație bună și să nu venim cu mâna goală pentru că fiecare punct contează”, a transmis Paul Ciucă.

Iarăși probleme de efectiv pentru ocnamureșeni: urmând să absenteze T. Cristea, Cioplântă și Căt. Creț (indisponibilități de durată) și Ceaca (va ispăși a doua etapă de suspendare, eliminat contra Gloriei). De asemenea, Guț, Coltor, Cioară și D. Lupșan sunt incerți, dar se speră în recuperarea lor. În runda viitoare, va fi penultimul derby “de Alba” al stagiunii, CS Ocna Mureș – Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea