Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir | Derby-ul rundei din Seria a 5-a, în Maramureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Dispută incendiară în Maramureş, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 17.00, contând pentru runda a 5-a a eşalonului terţ, între Fotbal Comuna Recea şi Metalurgistul Cugir, două dintre protagonistele Seriei a 5-a. „Moroşenii” lui Romică Buia împart fotoliul de lider cu Industria Galda, fără a cunoaşte gustul eşecului şi au un punct în faţa „roş-albaştrilor” situaţi pe ultima treaptă a podiumului. „Încinse” de acel episod din Cupa României (cugirenii calificaţi la „masa verde” în Cupa României), disputele directe din ediţia trecută au fost unele tensionate şi încheiate fără învingător (3-3 sub Drăgana şi 1-1). Vizitatorii nu pot conta în prima parte a stagiunii pe Şuteu (accidentat) şi au parte de cea mai lungă deplasare a sezonului (peste 270 de kilometri). „Întâlnim o echipă bună a seriei, omogenă, ce a schimbat în configuraţia formulei de bază doar juniorii, comparativ cu stagiunea precedentă. Ştim ce ne aşteaptă, se anunţă un duel echilibrat, fără un favorit cert, însă ne propune să ne întoarcem cu toate punctele”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Amfitrionii sunt la a doua dispută consecutivă cu o reprezentantă a Albei, după acel 3-3 dramatic de pe „Cetate” cu Performanţa Ighiu, iar gruparea de sub Drăgana bifează prima din cele două deplasări succesive extrem de dificile, următoarea fiind la Alba Iulia, într-un derby judeţean împotriva grupării ighiene.

Foto: Robert GHERGU

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea