Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sâmbătă: Elevii recuperează orele neefectuate în 3 mai

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 11 mai va fi zi normală pentru cadrele didactice şi elevii din judeţul Alba care vor recupera cursurile din 3 mai, zi lăsată liberă cu ocazia minivacanţei de 1 mai şi Paști.

Dacă ziua de 2 mai a fost recuperată în 20 aprilie conform unei hotărâri a Ministerului Educaţiei Naţionale, recuperarea orelor din ziua de 3 mai a fost lăsată la latitudinea consiliului de administraţie din cadrul Inspectoratelor Şcolare a fiecărui judeţ. „Orele de curs neefectuate în data de 3 mai vor fi recuperate în oricare din zilele de sâmbătă, începând cu data de 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai 2013” se arată într-un comunicat de pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim faptul că elevii şi cadrele didactice au avut o minivacanţă între 1 mai şi Paşti dat fiind faptul că zilele de 2 şi 3 mai au picat în apropierea sărbătorilor Pascale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea