Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: ”Descoperă Rowmania” 2017 la Alba Iulia. A cincea ediție a competiției de vâslit în canotci, cu Ivan Patzaichin, pe râul Mureș. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 5 august 2017, începând cu ora 9:30, în zona podului peste Râul Mureș, ieșirea spre Sebeș, se va desfășura cea de-a cincea ediție a competiţiei de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, organizată de Primăria Municipiului Alba Iulia împreună cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, doritorii se pot alătura campaniei pentru a forma echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Amatorii de vâslit pot transmite confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail [email protected], însă înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit.
Câştigătorii din fiecare ediție locală vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 3 septembrie, la Tulcea, cheltuielile de transport și cazare pentru echipa câștigătoare fiind acoperite de către organizatori.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziţia echipei dvs. în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă – de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral „made in Romania”, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

Program:

Sâmbătă, 05 august – zona Podului peste Mureș

09:30 – 11:00 –  Înscrierea participanților (echipe)

10:00 – 11:45  – Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament

11:45 – 12:00  – Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45 – Desfășurarea concursului de canotcă 10+1
(pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30  – Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr din Vidra prins „parfumat” cu alcool și fără permis de conducere de către polițiștii din Bistra: Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l Polițiștii din Bistra au oprit în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Vidra. În urma verificărilor aceștia au constatat că tânărul nu avea permis de conducere, iar în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea