Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Crișul Chișineu Criș – Industria Galda de Jos | Situaţie grea pentru echipa condusă de Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După eșecul intern cu Gloria Lunca Teuz Cermei, dintr-un penalty controversat, Industria Galda se situează pe antepenultimul loc al clasamentului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, cu 6 puncte și un apăsător minus 9 la “adevăr”, echipa condusă de Paul Ciucă fiind prinsă în vârtejul luptei pentru evitarea retrogradării. Găldenii au deplasare sâmbătă, 20 octombrie, în fieful nou-promovatei din Chișineu Criș, grupare ce a părăsit podiumul după prima înfrângere stagională, la Dumbrăvița, Crișul situându-se pe poziția a 5-a, cu 15 puncte.

Industria traversează cea mai critică perioadă de când activează în Liga a 3-a, adică din 2014 și, de parcă nu ar fi fost de ajuns apăsarea din subsol, vizitatorii se confruntă cu majore probleme de lot: cu Apetri s-a reziliat de comun acord contractul întrucât fotbalistul nu putea ajunge la antrenamente din pricina serviciului, S. Fulea și R. Moga (cu probleme la genunchi), F. Schiau și Baghiu (probleme musculare) – fiind în pericol să nu evolueze. “În contextul actual șansele noastre sunt minime. Traversăm o perioadă foarte dificilă la Galda, dar după ce vom depăși această încercare clubul, în ansamblu, va fi mult mai puternic, iar cei implicați în viața echipei mai experimentați, mai căliți. Un lucru e cert, atât timp cât ne prezentăm la teren vom face tot ce putem să ieșim învingători”, a punctat antrenorul Paul Ciucă. Industria are în față o “nucă tare” chiar și fără atacantul Modan (accidentat), a doua defensivă a seriei cu numai 8 goluri primite (prima fiind a liderului) și a doua ofensivă, la egalitate cu ACS Dumbrăvița (21 de reușite), la Chișineu Criș pierzând puncte, prin egaluri, Șoimii Lipova (0-0) și Metalurgistul Cugir (2-2).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea