Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sâmbătă: Clubul Rotary organizează un concert de chitară clasică în scop caritabil

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Rotary Civitas Solis are plăcerea să vă invite la un concert de chitară clasică la Catedrala Romano Catolică din Alba Iulia sâmbătă, 11 mai cu începere de la ora 17.30. Acest eveniment este organizat în scopul strângerii de fonduri pentru echiparea unui membru al gărzii romane din Alba Iulia. Concertul de chitară clasică va fi susţinut de un elev din anul II la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţia chitară clasică.

Despre Rotary Club Alba Iulia

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţilor diferitelor profesii din întreaga lume care are ca şi scop asigurarea de servicii umanitare, care încurajează înalte standarde etice în toate domeniile de activitate şi ajută la menţinerea păcii. În 2008 a luat fiinţă Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, care a reuşit să strângă în jurul său 21 de membri, care şi-au unit eforturile pentru derularea de acţiuni şi proiecte, în plan social atât la nivelul Municipiului Alba Iulia cât şi pe întreg teritoriul judeţului Alba.

Invitat: Raul Răzvan Guţu

Raul Răzvan Guţu este în anul II  la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, la secţia chitară clasică. Tânărul artist a câştigat aprecierea juriilor şi a publicului la olimpiadele şcolare şi la diverse  festivaluri din ţară (Festivalul Internaţional George Georgescu de la Tulcea,  “Maeştrii Chitarei – Alba Iulia,  Festivalul Internaţional de Chitară – Alba Iulia) într-unul dintre acestea fiind remarcat de profesorul Eugen Mang, unul din fondatorii şcolii moderne de chitară din România, cu care se pregăteşte în prezent.

Rezervarea biletelor pentru concert se face la numărul de telefon: 0788 298 836 sau 0744 363 651.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea