Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, 17 decembrie, la Alba Iulia: spectacol de gimnastică ritmică susținut de ACS “Alexandra Pavel”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 12.00, în Sala de Sport a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia va avea loc un inedit spectacol de gimnastică ritmică susținut de sportivele de la ACS “Alexandra Pavel” Alba Iulia.

ACS Alexandra Pavel poartă numele fondatoarei clubului, elevă a Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan”. Din primăvara acestui an, gimnasta Alexandra Pavel, la numai 17 ani, a devenit antrenoare de gimnastică ritmică în cadrul propriului club sportiv.

La finalul unui an în care sportivele legitimate la clubul din Cetatea Marii Uniri au obținut un număr de 12 medalii, din care 3 medalii de aur, o medalie de argint și 8 de bronz, fetele vor fi premiate pentru rezultatele obținute și pentru efortul depus. Cu această ocazie clubul va organiza și un spectacol la care vor arăta ce au învățat sub bagheta tinerei Alexandra, cele 34 de fete încadrate la grupa de inițiere alături de cele 8 performere, în frunte cu antrenoarea lor. Din partea Federației Române de Gimnastică Ritmică va participa la eveniment Violeta Mitică, organizator în cadrul staff-ului tehnic al FRGR. (Tudor ITU)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea