Rămâi conectat

Actualitate

Salariații se vor bucura de o nouă MINIVACANȚĂ. Patru zile libere, de Sfântul Andrei și 1 Decembrie 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie 2017 vor aduce un weekend prelungit pentru salariații cu program obișnuit de lucru.

Conform Codului muncii, adică actul normativ care stabilește lista zilelor nelucrătoare de sărbătoare legală, angajații cu program obișnuit (luni-vineri) beneficiază de zile libere legale atât pe 30 noiembrie, când se sărbătorește Sfântul Andrei, cât și pe 1 decembrie, Ziua Națională a României.

În acest an, ziua de 30 noiembrie va pica joia, iar 1 decembrie vinerea, ceea ce înseamnă că salariații se vor bucura de un weekend prelungit, de patru zile, începând cu finalul lunii în curs și continuând cu începutul ultimei luni din an.

Decembrie va aduce apoi o minivacanță de Crăciun, pentru că zilele de 25 și 26 decembrie, legal libere, sunt luni și marți, deci se vor „lipi” de weekend.

De asemenea, și luna ianuarie va începe cu o minivacanță. 1 și 2 ianuarie sunt zile legal libere și coincid cu începutul săptămânii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea