Rămâi conectat

Curier Județean

Sală modernă de educație fizică, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Primăria cumpără servicii de proiectare pentru elaborare SF

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sală modernă de educație fizică, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia. Primăria cumpără servicii de proiectare pentru elaborare SF

Primăria Alba Iulia a lansat procedura de atribuire a contractului de achiziţie de servicii de proiectare – Elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul: viabilizare teren și utilități la Sala de Educaţie Fizică Şcolară pentru Şcoala Avram Iancu.

Valoarea estimată a serviciilor este de 27.500,01 lei, fără TVA.

Clădirea are o structura cu două nave, nava stângă (între axele A și B), cu o deschidere de 9.30 metri, fiind destinată suprafeţei de joc. Nava dreapta (între axele B și C), cu deschidere de 6.8 metri adăposteşte spațiile anexe.

Clădirea va avea următoare funcţiuni:

principale: sala sport
secundare: vestiare
conexe: circulaţii, grupuri sanitare, spații tehnice

Suprafaţa de ioc – teren pentru execitii fizice, cu dimensiuni libere de aproximativ 9×18 metri. Terenul nu va putea fi divizat în terenuri mai mici și nu este destinat practicării sporturilor cu mingea și în general a sporturilor care implică alergare cu excepţia exercițiilor fizice sub supravegherea unui cadru didactic.

Suprafaţa de practicare a activităților sportive nu va avea spaţiu de garda (conform cerinţelor de tema și recomandărilor din anexă Nr.XVI din normativul NP010-97, teren pentru activități de gimnastică, badminton), dimensiunile utile ale acesteia vor fi de aproximativ 9×18 metri.

Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin windfang și prin holul prinicpal de distribuţie. Sala va fi separată de culoar cu panouri de spalier realizate din lemn.

Fiecare vestiar conţine două încăperi de vestiar de aproximativ 15 metri pătrați, pentru situaţiile în care două clase folosesc sala consecutiv. Vestiarele sunt accesibile dinspre zona tampon către sala – zona de spălător, încăperile vestiarelor sunt separate de încăperea pentru dușuri și de grupurile sanitare, încăperile vestiarelor vor conţine banchete continue cu şezut din lemn și structura metalică. Nu se vor monta lockere, hainele fiind agățate în cuiere dispuse deasupra fiecărui loc.

Sala are două grupuri de vestiare cu grupuri sanitare și dușuri pentru elevi, divizate 50% – 50% pentru băieţi și pentru fete. Grupul sanitar aferent vestiarului profesori este dispus la supanta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor De „săptămâna altfel”, o parte dintre elevii școlii „Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-au bucurat de o vizită la expoziția feroviară din Teiuș. O parte dintre elevii care învață la Școala Gimazială „Mihai Eminescu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea