Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sală de kinetoterapie pentru persoanele cu dizabilități inaugurată la centrul din Baia de Arieș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sală de kinetoterapie pentru persoanele cu dizabilități inaugurată la centrul din Baia de Arieș

De Sfântul Nectarie, la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Baia de Arieș a fost inaugurată noua sală de kinetoterapie, o investiție în valoare de 140.000 de lei, care a fost dotată cu aparatură de 10.300 de lei. De asemenea, a avut loc și recepția lucrărilor de restaurare a fațadei aferente clădirii în care se desfășoară activitatea așezământul coordonat de către Camelia Nicoară, manager, și pr. Ionel Nicoară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul a avut loc în prezența părintelui Nicolae Ignat, consilier social-misionar al Eparhiei Alba Iuliei, a conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba – Valentin Frăcea și Mirela Mândroc, a Loredanei Lascu, șef serviciu rezidențial adulți în cadrul DGASPC Alba, și a Danielei Truța, director executiv al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

De prăznuirea Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina, a fost oficiată aici Taina Sfântului Maslu, de către părintele protopop Andrei Bâldea și un sobor de preoți, format din coordonatori ai Centrelor sociale din protopopiatul Câmpeni. La final, părintele protopop a rostit un cuvânt în care au fost evocate momente din viața Sfântului Nectarie și modul în care acesta mijlocea pentru tămăduirea bolnavilor încă din timpul păstoririi sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum va fi vremea în România de Paște 2024. Prognoza METEO prevede că în jumătate de țară revine căldura

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cum va fi vremea în România de Paște 2024. Prognoza METEO prevede că în jumătate de țară revine căldura Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătate de ţară, în timp ce în restul teritoriului prognoza arată o vreme frumoasă, potrivit celor mai recente informaţii ale meteorogilor, a spus directorul ANM, Elena Mateescu, vineri, la Antena […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea