S-au decis noi măsuri în România: ÎNCHIDEREA barurilor, restaurantelor, cafenelelor și INTERZICEREA activităților religioase în biserici printre restricții

S-au decis noi măsuri în România: ÎNCHIDEREA barurilor, restaurantelor, cafenelelor și INTERZICEREA activităților religioase în biserici printre restricții

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut o declarație de presă la sediu Ministerului Afacerilor Interne (MAI) împreună cu secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

Ce spune Marcel Vela

”Vă aducem lșa cunostintă; se suspendă activitatea de consum a produselor alimentare și a băuturilor (restaurante, cafenele, hoteluri). Este permisă organizarea activităților de room service, livrare la client.” spune acesta.

INFORMARE COVID-19

”Suspendarea tututor evenimentelor de divertisment, sportive, de tratament balnear realizate în spații închise. Interzicem organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.”, a adăugat acesta.

”Conducatorii care sosesc din zone roșii sau galbene nu se supun măsurilor de izolare dacă la punctul de trecere nu manifestă simptomele contaminării cu coronavirus”, a mai zis Vela.

”Am decis să suspendăm toate zborurile sper Spania și dinspre Spania pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare pe 18 martie”, a mai spus Marcel Vela.

Marcel Vela a anunțat, marți seara, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, că toate activitățile religioase săvârșite în biserici sunt interzise.

Eventualele slujbe făcute în afara bisericilor pot fi autorizate, dar cu o prezentă de maximum 100 de persoane.

surse: capital.ro stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...