Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-au decis noi măsuri în România: ÎNCHIDEREA barurilor, restaurantelor, cafenelelor și INTERZICEREA activităților religioase în biserici printre restricții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
S-au decis noi măsuri în România: ÎNCHIDEREA barurilor, restaurantelor, cafenelelor și INTERZICEREA activităților religioase în biserici printre restricții

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut o declarație de presă la sediu Ministerului Afacerilor Interne (MAI) împreună cu secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

Ce spune Marcel Vela

”Vă aducem lșa cunostintă; se suspendă activitatea de consum a produselor alimentare și a băuturilor (restaurante, cafenele, hoteluri). Este permisă organizarea activităților de room service, livrare la client.” spune acesta.

”Suspendarea tututor evenimentelor de divertisment, sportive, de tratament balnear realizate în spații închise. Interzicem organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.”, a adăugat acesta.

”Conducatorii care sosesc din zone roșii sau galbene nu se supun măsurilor de izolare dacă la punctul de trecere nu manifestă simptomele contaminării cu coronavirus”, a mai zis Vela.

”Am decis să suspendăm toate zborurile sper Spania și dinspre Spania pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare pe 18 martie”, a mai spus Marcel Vela.

Marcel Vela a anunțat, marți seara, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, că toate activitățile religioase săvârșite în biserici sunt interzise.

Eventualele slujbe făcute în afara bisericilor pot fi autorizate, dar cu o prezentă de maximum 100 de persoane.

surse: capital.ro stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea