Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

S-a urcat la volan ”MORT DE BEAT” și a provocat un accident: Șofer din Alba, REȚINUT de polițiști. Ce alcoolemie avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a urcat la volan ”MORT DE BEAT” și a provocat un accident: Șofer din Alba, REȚINUT de polițiști. Ce alcoolemie avea

Un șofer din Ciugud a fost reținut de polițiști după ce s-a urcat ”mort de beat” la volanul mașinii și a provocat un accident. 

Citește și: Femeie din Zalău, TÂLHĂRITĂ într-o gară din Alba, de un tânăr de 25 de ani: Bărbatul, REȚINUT de polițiști

La data de 15 februarie 2024, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Teleac, județul Alba, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Citește și: Tânăr din Cugir, REȚINUT de polițiști: A sustras dintr-un imobil țevi din cupru, scule electrice și unelte

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 49 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107, în direcția Alba Iulia-Teleac, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, care se deplasa din sens opus și era condusă de un bărbat de 47 de ani, din Cetatea de Baltă, județul Alba.

În urma testării conducătorilor auto, cu aparatul etilotest, pentru conducătorul auto care a provocat accidentul a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea