Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-a strigat ”bingo!”: Angajatul cu numărul 1.000 din Primăria Alba Iulia va fi un membru USR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a strigat ”bingo!”: Angajatul cu numărul 1.000 din Primăria Alba Iulia va fi un membru USR

Astăzi au avut loc interviurile în cadrul concursului pentru postul de șef serviciu, gradul II la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Alba.

La această probă au existat doi concurenți pentru post. Concurentul care a fost admis a avut un punctaj de 73,60 de puncte în urma interviului. Surpriza a venit însă din partea celui de-al doilea concurent care s-a retras în timpul interviului, fiind respins cu un punctaj de 32,60. Potrivit surselor ziarulunirea.ro, acesta ar fi plecat în timpul desfășurării probei de interviu.

Câștigătorul concursului, pe numele său Marius Nicoară, este membru USR Alba. Domnul Nicoară a câștigat concursul ”la mustață” cu scorul de 73 de puncte, fiind necesare 70 de puncte pentru a primi calificativul ”Admis”.

Citește și: De ce a fost CONDAMNAT PENAL candidatul propus de USR Alba pentru funcția de subprefect, NEVOIT să se RETRAGĂ

În trecut, acesta a intrat în cursa pentru a deveni subprefect, dar a fost nevoit să se retragă după ce, în urma unor dezvăluiri apărute în ediția tipărită a Ziarul Unirea, s-a aflat că acesta ar fi avut o condamnare penală.

Acesta a fost condamnat penal definitiv la închisoare cu suspendare pentru pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute la art. 87 alin. 5 din OUG nr. 195/2002 (Refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul (…) de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei de produse sau substanţe stupefiante ori a medicamentelor cu efecte similare acestora), cu suspendare condiționată a executării pe durata unui termen de încercare de 4 ani. Acesta a fost reabilitat de drept, așa că, în acest moment, el poate ocupa legal funcția de conducere.

Citește și: Primăria Alba Iulia, în pragul a 1000 de angajați. În urma ”reformelor” a ajuns unul dintre cei mai mari angajatori din oraș

Pentru ziarulunirea.ro, Marius Nicoară a declarat: ” Mă bucur că am luat cele 70 de puncte necesare pentru a trece și această probă. Aștept să văd dacă se vor depune contestații iar apoi voi primi ordinul de numire în funcție.

De-a lungul timpului, în cariera sa politică, Nicoară a fost surprins de numeroase ori împreună cu primarul Gabriel Pleșa, de asemenea membru USR.

Suntem în totalitate convinși că acesta a câștigat concursul pe forțele proprii, deși celălalt candidat, care a obținut punctajul maxim la proba scrisă, a părăsit sala din motive necunoscute până la momentul redactării acestui articol. Dar nu ne facem griji! Cu siguranță membrul USR Marius Nicoară va fi la fel de competent în proaspăta funcție, precum toți USR-iștii de altfel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident rutier GRAV la Mihoiești: Trei persoane rănite după o coliziune între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident rutier GRAV la Mihoiești: Trei persoane rănite după o coliziune între două mașini Un accident rutier grav a avut loc miercuri după-masa, la Mihoiești. Trei persoane au fost rănite după coliziunea între două mașini. Secția de pompieri Câmpeni intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o EPA și o ambulanță SAJ, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea