Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

S-a ales cu dosar penal pentru o sumă modică. Tânăr din Valea Lungă, bănuit de furt, identificat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
S-a ales cu dosar penal pentru o sumă modică. Tânăr din Valea Lungă, bănuit de furt, identificat de polițiști

Poliţiştii din Valea Lungă și Cenade l-au depistat un tânăr din comuna Valea Lungă, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt.

La data de 16 martie 2020, poliţiştii Posturilor de Poliţie Valea Lungă, sprijiniți de polițiștii din Cenade, l-au identificat pe un tânăr, de 22 de ani, din comuna Valea Lungă, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

Se pare că, la data 29 decembrie 2019, în timp ce se afla într-o locuință din comuna Valea Lungă, unde participa la o petrecere, ar fi profitat de neatenția unui bărbat care și-a lăsat portmoneul nesupravegheat și i-ar fi sustras suma de 260 de lei.

Prejudiciul fost recuperat și predat păgubitului, iar tânărul s-a ales cu dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea