Rămâi conectat

Ştirea zilei

Romi Dragosin, candidatul PSD pentru Primăria Sebeș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Romi Dragosin, directorul Hidroelectrica Sebeș, a fost desemnat, recent, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Sebeș, în cadrul unei întâlniri la care au participat președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, europarlamentarul Victor Negrescu și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

EXCLUSIV VIDEO: Dirctorul Hidrolelectrica Sebeș, bugetarul Romi Dragosin, dezvăluie cât câștigă și ce avere areDecizia este, pentru unii, surprinzătoare, deoarece Valeriu Zgonea l-a lăudat necontenit pe actualul primar, Alexandru Dăncilă, pentru atragerea investițiilor, context în care a spus că singura bucurie a albaiulienilor, unde nu ar exista investiții, este că ne vizitează cineva și că o dată pe an, cu ocazia Zilei Naționale a României, politicienii vin, aici, ”să celebreze ceva”.

În lumina declarațiilor făcute de președintele Camerei Deputaților nu ne-a rămas decât să credem că un astfel de primar va candida și pentru al doilea mandat.

Surse politice au spus pentru ziarulunirea.ro că Romi Dragosin va fi susținut de actualul primar, Alexandru Dăncilă.

Social-democratul Romi Dragosin s-a născut la Sebeş, are 55 de ani şi este cunoscut de localnici ca având peste 30 de ani de activitate în domeniul ingineriei, ocupând de-a lungul timpului diferite funcţii.

Romi Dragosin a fost consilier local al municipiului Sebeş, iar în prezent este consilier judeţean.

Acesta e preşedintele cu vechime al PSD Sebeş şi s-a implicat deopotrivă în acţiuni menite să sprijine România pe plan european, alături de europarlamentarul Victor Negrescu.

Printre contracandidații săi se numără Dorin Nistor (PNL), Gheorghe Feneșer (ALDE), Viorel Coman (PMP) și Nicolae Matei (independent)

PSD Alba și-a stabilit candidații în majoritatea orașelor, deputatul Călin Potor urmând să fie anunțat pentru Alba Iulia, curând, în cadrul unei conferințe de presă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea