Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Romeo Opruța, fost angajat al ISU Alba, trimis în judecată pentru corupție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Romeo Opruța, fost subofițer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a fost trimis în judecată, miercuri, 5 februarie, pentru comiterea infracțiunii de corupție. Opruța a fost anchetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba care au stabilit că ar fi primit suma de 100 de euro de la o colegă de facultate pentru a-i favoriza promovarea unui examen.

Inculpatul a fost reţinut în luna octombrie 2012 de poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie Alba și apoi cercetat în stare de libertate, în urma sesizării depuse de colega sa care a arătat că după ce a ratat examenul și și-a cerut banii înapoi, Opruța i-a dat doar suma de 60 de lei. Cei doi sunt studenți la Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, Romeo Opruța a trecut în rezervă prin demisie, începând cu data de 1 noiembrie 2012 iar fapta pentru care a fost trimis în judecată nu a avut legătură cu atribuţiile de serviciu sau cu calitatea de angajat al inspectoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea