Romarm are o nouă strategie de reorganizare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Directorul general al Companiei Romarm, Vasile Crişan, a prezentat în faţa executivului, în cadrul şedinţei de Guvern de săptămâna trecută, proiectul privind strategia de reorganizare şi restructurare a companiei. Cu această ocazie, proiectul lansat de Romarm a primit girul premierului Boc şi susţinerea totală a Ministerului Finanţelor Publice. Proiectul prevede ca Romarm să devină o companie suplă, viabilă, care să nu mai producă pierderi. Mai mult, se preconizează ca Romarm să nu mai aibă pierderi şi să nu mai necesite intervenţia statului pentru a supravieţui. Strategia de revigorare prezentată acum de Romarm are puternice influenţe din sectorul managementului privat. Proiectul final va fi prezentat în 12 octombrie 2011, în şedinţă de Guvern, fiind supus aprobării.(N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

gogu 19 septembrie 2011 at 20:41

din strategia securistului Lica Crisan singura idee care reiese se poate formula si asa: ce bine e sa fie bine si sa nu fie rau!

ALINA 19 septembrie 2011 at 23:45

Citat din gandirea genialului Vasile Crisan – jurist, sef de paza ajuns director Romarm: ,,Proiectul prevede ca Romarm să devină o companie suplă, viabilă , care să nu mai producă pierderi. Mai mult, se preconizează ca Romarm să nu mai aibă pierderi,, . Pai mai taoaca, faimoasa ta strategie este veche , au prezentat-o si altii, mai mult au vrut sa desfiinteze Romarmul institutie plina de trantori precum esti si tu. Vii la 10 sa serviciu si pleci la 11, sau nu vi deloc. Pe aratura cu tine trantorule .

Comentariile sunt oprite