Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Românii care se întorc în țară pot afla informații în timp real cu privire la cozile de la punctele de trecere a granției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe site-ul Poliției de Frontieră (www.politiadefrontiera.ro) pot accesa informații în timp real cu privire la perioadele medii de asteptare la punctele de trecere a grantiei.

punct-trecere-frontiera-autostrada-romania-ungaria-420x236

Potrivit ministrului de Interne Petre Toba, in weekendul 19 – 20 decembrie s-a inregistrat o crestere cu 190% a numarului de persoane care au tranzitat frontiera.

 

Pe acest site sunt prezentate mediile timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului international, la granitele cu Ungaria, Serbia, Bulgaria, Moldova si Ucraina.

 

.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea