Rămâi conectat

Sport

România Under 17 s-a calificat la Turul de Elită | Andrei Mărginean şi Raul Şteau, titulari în eşecul cu Austria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reprezentativa Under 17 a României s-a calificat la turul de Elită în ciuda înfrângerii din ultima partidă, scor 0-1, cu Austria, gol primit în prelungiri. În acest ultim joc, în distribuţia pregătită de Sorin Colceag s-au regăsit Andrei Mărginean (CS Zlatna, înlocuit la pauză) şi aiudeanul Raul Şteau (Centru de Pregătire Tg. Mureş/ Viitorul Cluj) – integralist.

Sunt bucuros că ne-am calificat, dar, din punctul meu de vedere mai am mult de muncit. În Turul de Elită sper să fim mai uniţi, să transpirăm mai mult şi să fim în primul rând noi mulţumiţi de evoluţii. Suntem convinşi că ne aşteaptă partide mai dificile, ştim acest lucru, însă nu trebuie să renunţăm, întrucât ne dorim să ajungem cât mai sus”, a spus Raul Şteau (a strâns 105 minute în două partide, Andrei Mărginean a adunat 200 în cele trei jocuri).

România a obținut o victorie (2-1 cu Lituania), o remiză (0-0 cu Luxemburg) și o înfrângere (0-1 cu Austria) în cadrul grupei a 10-a de calificare ce s-a disputat la Buftea şi Mogoşoaia. Tricolorii își vor afla adversarele din cadrul Turului de Elită pe 13 decembrie, când va avea loc tragerea la sorți, la Nyon. România s-a clasat pe locul 2 în grupă, cu patru puncte acumulate. Liderul grupei este Austria, care a câștigat toate cele trei meciuri.  Echipele care s-au clasat pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care s-au clasat pe locul 3 în cele 13 serii din această prima fază s-au calificat la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European din Anglia (4-20 mai 2018). Cele opt grupe de elită sunt prevăzute la sfârşitul lunii martie anul viitor, iar la turneul final vor accede cele 8 câştigătoare şi cele mai bune şapte formaţii clasate pe locul secund.

Sursa foto: Federaţia Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea