Rămâi conectat

Actualitate

România se pregătește pentru un atac chimic în Ucraina: Declarațiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu

Ziarul Unirea

Publicat

în

România se pregătește pentru un atac chimic în Ucraina: Declarațiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a anunțat, la Digi24, că România se pregătește de un posibil atac chimic în Ucraina. Oficialul a dat asigurări că nu există semne că acest lucru se poate întâmpla, dar țara noastă și-a luat unele măsuri de prevenție.

„Nu avem semen de un atac chimic. Ambele tabere se acuză de posibilitatea folosirii armelor chimice. (…) Există această retorică. Trebuie să fim pregătiți, dar nu e o amenințare. Trebuie să fim pregătiți în senssul în care NATO a luat măsuri de protecție, de pildă, pentru ucraineni să se protejeze.

Și noi am început să revedem planul în cazul unui atac chimic în vecinătate. Le-am făcut deja, acum două-trei săptămâni. Suntem într-o stare de vigilență. Noi suntem pregătiți să instruim populația”, a spus Vasile Dîncu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legal, minorii nu mai au liber la tatuaje și piercinguri Prin ordinul nr. 1.648 privind aprobarea Normelor de igienă pentru saloanele de înfrumusețare și saloanele de tatuaj, piercing și implantare dermală sunt introduce schimbări radicale în modul de operare a saloanelor de înfrumusețare și de tatuaj. La art. 15 sunt prevăzute următoarele reguli: este interzisă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea