Ziarul Unirea

Romana Puiuleț, jurnalista din Alba care a devenit noul președinte al publicației de investigații Rise Project. Cine este ea

Romana Puiuleț, jurnalistă de profesie, a devenit noul președinte al publicației de investigații Rise Project.

Aceasta s-a născut și a crescut la Zlatna, într-o familie de profesori și a urmat cursurile Facultății de Jurnalistică de la Sibiu.

ELIT

A fost reporter al emisiunii “În Premieră cu Carmen Avram” difuzata de Antena 3. De asemenea, Romana a scris pentru Bursa, apoi a realizat reportaje-anchetă pentru emisiunea tv BizBazar, dar și materiale tv difuzate în cadrul emisiunii “Reporterii Realității”.

Paginademedia.ro trece în revistă noua structură a organizației, așa cum a fost aleasă astăzi. Rise Project – o organizație non-profit – își reevaluează structura la fiecare doi ani.

Noutățile:

1. Noul președinte al Rise Project este Romana Puiuleț. Unul dintre co-fondatorii Rise, Romana Puiuleț vine în locul lui Paul Radu. Acesta din urmă nu a mai candidat pentru poziția pe care a deținut-o.

2. Director executiv este, de azi, Agnes Nicolaescu, în locul lui Attila Biro. Poziția este una administrativă (nu este și în board-ul care ia deciziile legate de asociație).

3. Boardul Rise este condus de Romana Puiuleț. Fac parte din board:

Romana Puiuleț – președinte
Daniel Bojin
Paul Radu
Mihai Munteanu – editor Rise Project
Ana Poenariu (car a intrat în board în locul lui Victor Ilie).

Din echipa Rise Project mai fac parte:

Victor Ilie
Elena Dumitru
Sergiu Brega
Attila Biro
Cristi Ciupercă
Ionuț Stănescu
Roxana Jipa
Andrei Ciurcanu
Mihai Pogan
Matt Sarnecki

Rise Project a fost lansat la începutul lui 2012. Au fost cinci co-fondatori ai proiectului de investigații jurnalistice: Romana Puiuleț, Daniel Bojin, Paul Radu, Cristi Ciupercă și Mihai Munteanu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419