Rămâi conectat

Ştirea zilei

Român de 29 de ani, cu mandat european pentru omor și tentativă de omor, arestat la Curtea de Apel Alba Iulia: Faptele au fost săvârșite în Spania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un român de 29 de ani, cu mandat european pentru omor și tentativă de omor, a fost arestat la Curtea de Apel Alba Iulia. Faptele au fost săvârșite în Spania.

La data de 22 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autoritățile judiciare.

Cu această ocazie, pe raza orașului Avrig, polițiștii de investigații criminale au depistat și prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârșite pe teritoriul Spaniei.

Avrigeanul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării mandatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea