Rămâi conectat

Ştirea zilei

RMGC devine sponsorul Cupei României la rugby şi îşi va alătura în mod oficial numele la cel al competiţiei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) a devenit partener oficial al Federaţiei Române de Rugby (FRR). Conform parteneriatului, RMGC va suporta o parte din cheltuielile Federaţiei şi ale echipei naţionale de rugby. De asemenea, RMGC devine sponsor al Cupei României la rugby. Pe toată perioada contractului, această competiţie se va numi „Cupa României Roşia Montană Gold Corporation”. „Într-un fel, există lucruri în comun între rugby şi minerit: îţi trebuie minte ageră, braţe şi picioare puternice, iar dacă le pui la treabă serios şi cu fair play, la capătul drumului te aşteaptă aurul”, declară Dragoş Tănase, directorul general al RMGC. „Am practicat acest sport şi de la el am învăţat că e important cum câştigi, nu doar ce câştigi. Mă bucur că acum compania pentru care lucrez poate să-l sprijine. Federaţia Română de Rugby şi echipa naţională muncesc mult şi obţin rezultate remarcabile. România a fost prezentă la toate cele şapte campionate mondiale de rugby de până acum, performanţă egalată în sportul autohton doar la handbal feminin. Noi credem că e timpul ca acest lucru să fie ştiut de mai multă lume decât până acum. Vrem să aducem cât mai mulţi tineri spre acest model de efort şi de succes”, a mai spus Dragoş Tănase.
La rândul său, Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, consideră binevenită implicarea noului partener în susţinerea federaţiei. „Ne bucurăm că am găsit oameni care vor să ne ajute să promovăm împreună acest sport şi valorile lui. Vorbim de fair-play, onoare, curaj şi forţă, pentru că rugby-ul nu e doar despre rezultate, e şi despre cum le obţii. Echipa naţională are nevoie de susţinere pentru a se consolida şi pentru a atinge din nou marea performanţă. Tocmai aici ne ajută compania Roşia Montană Gold Corporation. Un astfel de sprijin ne motivează să fim mai buni la fiecare antrenament şi la fiecare meci”, declară Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby. La Campionatul mondial din 2011, echipa României va evolua în Grupa B, alături de Argentina, Anglia, Scoţia şi Georgia. Primul meci va avea loc în data de 10 septembrie 2011. „Stejarii” nu sunt singurii sportivi sprijiniţi de RMGC. Parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby face parte dintr-o amplă platformă a companiei – „Aur pentru România” – de susţinere a elitelor româneşti, fie ele din domeniul sportului sau din alte domenii. De-a lungul timpului, compania s-a implicat ca susţinător al multor iniţiative culturale, sociale sau sportive. Cel mai recent exemplu este parteneriatul oficial cu echipa de fotbal CFR Cluj, încheiat la începutul acestui an. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea