Ridzi: Un vot ipocrit şi imoral, împotriva interesului naţional

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Evenimentele din această săptămână, din Parlamentul României, ne-au demonstrat din nou tuturor că mult trâmbiţatele derapaje băsesciene se datorează în exclusivitate propriului său partid, PD-L. Preocupaţi mai mult să îşi salveze colegii acuzaţi de furt din banii publici, liderii actualei puteri şi-au amintit însă dintr-o dată că aderarea României la spaţiul Schengen poate fi ratată tot din cauza Opoziţiei. Un lucru este cert: nu justiţia va fi de vină pentru un eventual eşec în această chestiune, ci exclusiv PD-L, care a apărat-o încălcând toate normele etice pe cea care şi-a bătut joc de sute de miliarde de lei vechi din bugetul acestei ţări. Mă întreb, la fel ca şi dumneavoastră: cum mai poate acum România să demonstreze în faţa Europei că are o justiţie funcţională, când chiar parlamentarii PD-L obstrucţionează actul de justiţie în cazul unei colege de partid?!
După ce a furat votul românilor la alegerile prezidenţiale şi după ce a fraudat votul pensiilor, PD-L a devenit în această săptămână, în mod evident, inamicul statului de drept în România. După ce parlamentarii PD-L au apărat-o pe Monica Iacob Ridzi şi au salvat-o în mod ruşinos şi nedrept de rigorile legii, preşedintele „de facto” al PD-L, Traian Băsescu a atacat în mod josnic şi inadmisibil ultima redută a democraţiei din România: justiţia.
Ceea ce se întâmplă acum pe scena politică dovedeşte că pentru PD-L revoluţia decembristă nu a avut niciun rost, iar libertatea şi democraţia din România au apus din nou, tot într-un decembrie, dar 2009, odată cu realegerea frauduloasă a lui Traian Băsescu în fruntea României. Din păcate, actualul preşedinte al României şi al PD-L, Traian Băsescu, îşi bate joc, chiar în luna decembrie, când se împlinesc mai bine de 20 de ani de la Revoluţie, de sângele vărsat pentru ca românii să aibă parte de libertate, democraţie şi de o justiţie sănătoasă şi independentă.
Radu Eugeniu COCLICI,
deputat PSD de Alba

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419