Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ridicarea MAȘINILOR parcate neregulamentar pe DOMENIUL PUBLIC, în Alba Iulia, pe ultima sută de metri: ”Avem aproape tot ce ne trebuie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viceprimarul municipiului Alba Iulia Gabriel Pleșa a declarat, miercuri, la radio Unirea FM, că mașinile parcate neregulamentar pe domeniul public, în Alba Iulia, vor fi ridicate cel târziu în 15 octombrie.

Mașinile care sunt parcate neregulamentar vor fi ridicate de pe domeniul public la sesizarea poliției locale, rutiere sau a cetățenilor.

”Serviciul de ridicare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public: Logistic avem aproape tot ce ne trebuie, avem locul de depozitare, este închiriat, avem îngrădit acolo. Singurul lucru ce nu-l avem, este pe SEAP, achiziția serviciului efectiv de ridicare – firma care va ridica efectiv. Acest lucru se va adjudeca cât de repede și probabil în 1, cel târziu 15 octombrie va intra în vigoare acest serviciu”, a spus Gabriel Pleșa.

El este optimist că serviciul va funcționa în scurt timp deoarece crede că nu vor fi contestații.

”Noi suntem pregătiți. Nu se vor bloca roțile într-o primă fază deoarece legea nu spune nimic de blocare, doar de ridicare de pe domeniul public. Se va ridica mașina la sesizarea poliției locale, rutiere sau cetățenilor, se va face o fotografie, firma o va ridica și o va duce la locul de depozitare unde din nou se predă celor care asigură paza. Dacă se întâmplă ceva cu bunul, cel care a greșit va plăti, că vor fi reprezentanții primăriei sau cei de la firma de ridicare”, a spus Pleșa

Firmele care vor să câștige acest serviciu pot depune ofertele pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP)

Firma are obligația să aibă toate asigurările necesare, în cazul în care anumite bunuri mobile vor fi deteriorate.

Viceprimarul din Alba Iulia precizează că mașinile parcate neregulamentar nu vor avea roțile blocate, ci vor fi ridicate.

Scopul serviciului este disciplinarea șoferilor și fluidizarea traficului, a spus Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea