Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele examenului pentru posturile de inspector la Direcția de Combatere a Fraudelor Alba Iulia – 4 candidați din 12 au trecut de proba scrisă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru candidați din cei 12 admiși să participe la concursul organizat de ANAF, pentru 2 posturi de inspector debutant și inspector asistent la Direcția de Combatere a Fraudelor Alba Iulia, au trecut baremul și vor susține interviul. Pentru cel de-al treilea post – de inspector principal – nu s-a înscris la examen niciun candidat.

Dintre cei care au susținut examenul pentru obținerea postului de inspector debutant, doi au obținut un punctaj de trecere – Nemeș Mihai (50 de puncte) și Pantea Ioan (65 de puncte), doi au fost respinși – Bungărdean Alexandra Iuliana (37,5 puncte) și Păcurar Bogdan Laurențiu (35 de puncte), iar Muntea Elena Maria a absentat.

Pentru ocuparea postului de inspector asistent, doi candidați au promovat examenul – Polgar Adela Andreea (62,5 puncte) și Hirte Simona (65 de puncte), patru candidați au fost respinși – Pop Lucian Mihai (47,5 puncte), Mihăiesc Aurelia Mara (0 puncte), Mataringa Victoria (0 puncte), Lorincz Emilia-Florina (47,5 puncte), iar Rus Loredana a absentat.

Proba scrisa a concursului s-a desfășurat în data de 4 octombrie a.c. și a constat în rezolvarea unor teste-grilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea