Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

REZULTATELE concursului de admitere la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare – 12 din 22 de candidați din Alba au fost ADMIȘI. LISTA notelor obținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 4 — 16 septembrie 2016, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna s-a desfășurat concursul de admitere pentru ocuparea a 275 locuri (240 pentru bărbați și 35 pentru femei). La această sesiune au fost înscriși un număr de 457 candidați (306 bărbați și 151 femei), dintre care 22 din Alba (14 bărbați și 8 femei).

În urma examenului, 12 candidați din județul nostru au fost admiși, 10 pe locurile pentru bărbați și 2 pe locurile pentru femei, rezultatele fiind următoarele:

Pe locurile scoase la concurs pentru bărbați:

MACARIE VASILE DOREL – 7,97  (admis)
KULCSAR IOAN ATTILA – 7,80  (admis)
HÎRCEAGĂ VLAD RADU – 7,76  (admis)
POPA ALEXANDRU BOGDAN – 7,72  (admis)
BARB PAUL CLAUDIU – 7,55  (admis)
KISS DARIUS ARNOLD – 6,87  (admis)
MARIAN SILVIU DORIAN – 6,82 (admis)
MATARINGA CRISTIAN – 6,55  (admis)
AMARANDEI PAUL IONUŢ – 6,31  (admis)
SZILAGYI Dezideriu NORBERT – 6,27 (admis)
MOLDOVAN ALEXANDRU ŞTEFAN – nu a obținut rezultat de trecere la una dintre probe (respins)
FILIMON VASILE     – inapt medical (respins)
KOMIVES ALEXANDRU TIBERIU – neprezentat
VLAD DAN – neprezentat

Pe locurile scoase la concurs pentru femei:

HÎRCEAGĂ OTILIA CLAUDIA    – media generală 8,60 (admis)
GRUIŢĂ ANDREEA MARIA – 8,58  (admis)
POJAR MONICA RAMONA – 7,76 (respins)
GODRI ANDRADA ALEXANDRA     – 7,35 (respins)
AVRAM MARIA BIANCA – 7,08 (respins)
POGAN LAURA BEATRICE – 5,96 (respins)
STANCIU NICOLETA – nu s-a prezentat la una dintre probe (respins)
IEPURE ANDREEA IOANA – dosar medical nefinalizat (respins)

Concursul de admitere a fost coordonat de către o comisie centrală de admitere și pentru parcurgerea etapelor au fost numite comisii separate, respectiv comisia pentru efectuarea contravizitei medicale, comisia pentru verificarea aptitudinilor fizice, comisia pentru verificarea cunoștințelor la ”Limba română” și comisia pentru verificarea cunoștințelor la ”Istoria românilor”.

Etapele concursului de admitere s-au desfășurat astfel:

– în perioada 4 — 08 septembrie 2016 contravizita medicală;
– în perioada 05.09.2016 — 09.09.2016 a fost susținută proba de verificare a aptitudinilor fizice de către candidații înscriși la concursul de admitere.

Contravizita medicală a constat în verificarea candidaților din punct de vedere medical și a datelor antropometrice, fiind aplicabile prevederile metodologiei de examinare medicală și a baremelor pentru încadrarea personalului în unitățile Administrației Naționale a Penitenciare, precum și pentru candidații la concursul de admitere în unitățile de învățământ din sistemul administrației penitenciare, aprobată prin Ordinul comun M 55 /107/ 257/ C/ 10357/ 210/ 496 /831 din 30 aprilie 2014.

În urma efectuării contravizitei medicale și după susținerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice au fost declarați ”apt” un număr de 400 candidați (dintre care 125  femei și 275 bărbați) și ”Admis” la probele fizice un număr de 339 candidați (102 femei și 237 bărbați).

De menționat este faptul că  un număr de 35 candidați (19 femei și 16 bărbați) nu s-au prezentat la probele de concurs.

– În perioada 10 — 11 septembrie 2016, au fost susținute probele de verificare a cunoștințelor la ”Limba română”, respectiv ”Istoria românilor”;

– În data de 16 septembrie 2016, după soluționarea contestațiilor, au fost publicate rezultatele finale ale concursului de admitere.

Modul de organizare și desfășurare al concursul de admitere  a fost  atent monitorizat de către reprezentanți ai Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de observatori.

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna este singura instituție de învățământ postliceal militar, aflată în subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor — Ministerul Justiției, acreditată de către Ministerul Educației Naționale, care asigură școlarizarea viitorilor agenți de penitenciare, prin cursuri cu durată de un an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea