Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Rezultatele concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii – Cei 7 candidați din Alba au trecut și de proba interviului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei 7 candidați din Alba care au susținut, în perioada 31 august – 5 octombrie, examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii au trecut și de ultima probă – cea a interviului.

Notele obținute au fost: Cîmpean Iulia – 8,82; Cristea Virgil – 8,46; Matiaș Carmen – 9,12; Mărginean Ioan – 9,38; Moldovan Iulia – 7,84; Roșiu Mihaela – 8,28 și Tomulețiu Alexandra – 8,90.

Concursul a fost organizat la nivel național, pentru ocuparea a 160 de locuri de auditori de justiţie, din care 80 pentru funcţia de judecător şi 80 pentru procurori. La finalizarea primului an de studii, auditorii de justiţie vor opta, în ordinea mediilor şi în raport cu numărul posturilor, pentru una dintre cele două funcţii, de judecător sau procuror.

După ultima probă peste 300 de candidați (din cei 3.896 înscriși în acest an la examen), au fost admiși, astfel că locurile puse la dispoziție se vor ocupa în funcție de media generală a rezultatelor obținute la cele trei probe (cea scrisă eliminatorie, testul de verificare a raţionamentului logic și interviu).

La acest examen, din județul Alba s-au înscris 55 de candidați, dintre care doar 7 au reușit să treacă baremul celor 70 de puncte la toate cele trei probe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șofer de 35 de ani din Mogoș, suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor Un șofer de 35 de ani din Mogoș este suspectat de faptul că s-ar fi urcat la volan sub drogurilor. Citește și: FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea