Ziarul Unirea

Rezultate TITULARIZARE 2017: Ministerul Educației a publicat notele dascălilor la proba scrisă

REZULTATELE la TITULARIZARE 2017 au fost publicat, marți, de Ministerul Educației Naționale. Astfel, dascălii își cunosc notele la proba scrisă și pot depune contestații dacă sunt nemulțumiți.

Click AICI pentru a vedea notele dascălilor din țară

ELIT

Click AICI pentru a vedea notele dascălilor din Alba

Contestațiile se înregistrează la sediile inspectoratelor școlare județene în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 19 iulie, până la ora 15,00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 25 iulie.

Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 26 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2017, au fost publicate 4.930 de posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată, respectiv 58.486 pentru angajare pe perioadă determinată.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419