Ziarul Unirea

Rezultate Titularizare 2015, pe Edu.ro: Ministerul Educației a publicat notele profesorilor la proba scrisă

Rezultate Titularizare 2015. Ministerul Educației a publicat, luni, pe Edu.ro, rezultatele la proba scrisă a concursului de titularizare în învățământ.

rezultate-titularizareProfesorii au susținut concurs (proba scrisă) pentru ocuparea unui post învățământ în 15 iulie. Potrivit calendarului MECȘ, înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare are loc în 20-21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate în 24 iulie.

ELIT

Rezultate Titularizare 2015 în toate județele – Click

Rezultate Titularizare 2015 în județul Alba – Click 

La nivel național, aproximativ 27.000 de candidaţi care au obţinut cel puţin nota 5.00 la inspecţiile speciale la clasă sau la probele practice desfăşurate în perioada 27 mai – 26 iunie s-au înscris pentru susţinerea probei scrise, potrivit datelor de la Ministerul Educației. În județul Alba, 378 de candidați au susținut examenul pentru un post în învățământ. Inițial s-au înscris peste 450 însă o parte au absentat, iar o parte s-au retras din concurs. Examenul s-a desfășurat în 87 de centre de examen și a ținut patru ore. În județul Alba, candidații au susținut proba scrisă la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar  au fost publicate 4.189 de posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Cele mai multe posturi vacante sunt în mediul rural – 2.528, în timp ce 1.661 de posturi sunt la şcolile din  mediul rural.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, precum şi programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Calendar titularizare 2015:

  • 15 iulie 2015: Examenul scris de Titularizare
  • 20 iulie 2015: Afisarea rezultatelor
  • 20-21 iulie 2015: Inregistrarea contestatiilor la inspectoratele scolare si transmiterea acestora la centrele de evaluare
  • 24 iulie 2015: Rezultatele finale se afiseaza
  • 27-28 iulie 2015: Repartizarea candidatilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, in ordinea descrescatoare a mediilor de repartizare
  • 29 iulie 2015: Transformarea posturilor pentru angajare pe perioada nedeterminata ramase neocupate, in posturi vacante pentru angajare pe perioada determinata
  • 30 iulie-28 august 2015: Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook