Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Rezultate proaste la simulările din Alba. Cea mai grea probă rămâne matematica

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean a făcut publice rezultatele finale pentru simularea la proba de matematică pentru Evaluarea naţională. Astfel, 41,94% din elevii de clasa a VIII-a au reuşit să ia note peste 5. La elevii de clasa a XII-a situaţia este gravă la examenul de matematică: doar 15,2% ar promova examenul, potrivit datelor parţiale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La simularea la Limba şi Literatura Română pentru Evaluarea naţională, nu s-au centralizat încă toate lucrările, însă până acum reiese faptul că elevii s-au descurcat ceva mai bine decât la matematică. 64,84% din copii au obţinut note peste 5.

În ceea ce îi priveşte pe liceeni, rezultatele parţiale relevă faptul că 36,82% din elevi au luat note peste 6 la Limba şi Literatura Română şi doar 15,2% ar promova examenul la Matematică.

În zilele următoare se va finaliza centralizarea tuturor lucrărilor de la şcolile şi liceele din judeţ.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea