Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate finale Bacalaureat 2014. EDU.RO publică astăzi rezultatele după contestații

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele finale (după contestații) la Bacalaureat 2014 vor fi afișate astăzi, 4 septembrie, pe EDU.RO. A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2014 a fost susținută de 843 de absolvenți din județul Alba, (242 au depus contestație) promovabilitatea înregistrată fiind de 24,08%, mai mare decât cea la nivel național (22,27%), înainte de soluționarea contestațiilor.

BAC 2014 TOAMNA in AlbaInstituțiile de învățământ din Alba cu promovabilitate mare în a doua sesiune de BAC sunt: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș Liceul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și Colegiul Național ”Avram Iancu” din Câmpeni.

Rezultatele la Bacalaureat 2014 au fost afişate în duminică, 31 august, cu o zi înainte de cea prevăzută în calendarul MEN.

La Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă, în județul Alba au fost înscriși peste 1.000 de absolvenți, la ultimele două probe fiind eliminați șase candidați.

În județul Alba, la prima sesiune de BAC 2014, din totalul celor 2.755 candidați care au susținut probele, 1.905 de absolvenți au promovat, adică 69,15%.

Amintim că bsolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, la care rezultatele nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea