Rămâi conectat

Ştirea zilei

REZULTATE Evaluarea Națională 2023: 9 medii de ZECE CURAT în Alba. De la ce școli provin elevii cu note perfecte

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE Evaluarea Națională 2023: 9 medii de ZECE CURAT în Alba. De la ce școli provin elevii cu note perfecte

Evaluarea Națională reprezintă un moment important în viața oricărui elev de clasa a VIII-a, reprezentând un examen de finalizare a ciclului gimnazial și o rampă de lansare către învățământul liceal. Anul 2023 aduce vești remarcabile pentru județul Alba, unde un număr impresionant de copii au obținut note de 10 curat la această evaluare.

În acest an, următoarele școli din Alba au avut elevi cu media 10 la Evaluarea Națională:
SCOALA GIMNAZIALA „MIHAI EMINESCU” ALBA IULIA: 3 medii de 10 curat
SCOALA GIMNAZIALA „AXENTE SEVER” AIUD
SCOALA GIMNAZIALA „AVRAM IANCU” ALBA IULIA: 2 medii de 10 curat
SCOALA GIMNAZIALA „VASILE GOLDIS” ALBA IULIA
SCOALA GIMNAZIALA „TOMA COCISIU” BLAJ
COLEGIUL NATIONAL „INOCHENTIE MICU CLAIN” BLAJ

Notele de 10 curat reprezintă un semn al excelenței academice și al efortului depus de elevi pe parcursul anilor de studiu. Obținerea unei astfel de note nu este doar rezultatul unui examen reușit, ci și al dedicării, pasiunii și implicării lor constante în procesul educațional.

Reușita excepțională a acestor elevi nu ar fi fost posibilă fără susținerea unui colectiv de profesori devotați și implicati, care i-au îndrumat și încurajat în toate etapele parcursului lor școlar. Acești profesori au fost adevărați mentori pentru acești tineri, motivându-i să își depășească limitele și să își atingă potențialul maxim.

Rezultatele remarcabile obținute la Evaluarea Națională au implicații semnificative nu doar pentru elevii înșiși, ci și pentru sistemul educațional din județul Alba. Aceste rezultate reprezintă o măsură a calității învățământului și a eforturilor depuse pentru dezvoltarea elevilor în această regiune.

Elevii care au obținut note de 10 curat reprezintă o sursă de inspirație pentru ceilalți elevi și pentru comunitatea locală în general. Aceștia demonstrează că prin muncă asiduă, determinare și pasiune pentru învățare, se pot obține performanțe remarcabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANPC, sfaturi la achiziționarea legumelor și fructelor proaspete: La ce trebuie să fie atenți consumatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANPC, sfaturi la achiziționarea legumelor și fructelor proaspete: La ce trebuie să fie atenți consumatorii Consumatorii trebuie să fie foarte atenți atunci când cumpără legume și fructe proaspete, de la etichetare și până la observarea directă, având în vedere că în sezonul cald astfel de produse sunt din abundență. ANPC vine cu sfaturile pentru a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea