Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate Bacalaureat 2016, sesiunea din august: Ministerul Educației a afișat notele candidaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele la Bacalaureat 2016, sesiunea din august, au fost afișate, luni, de Ministerul Educației, pe portalul bacalaureat.edu.ro. Candidații pot depune contestații între orele 16.00 și 20.00.

perle BacalaureatCLICK pentru a vedea rezultatele la BAC în județul Alba

CLICK pentru a vedea rezultatele la BAC la nivel național

Absolvenții de liceu au susținut luni și marți, probele la limba română și limba maternă, miercuri – proba obligatorie a profilului (istorie și matematică), iar vineri proba la alegere a profilului și specializării.

Primele rezultate au fost afișate luni, iar contestaţiile vor fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. În 30-31 august vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

În județul Alba, la această sesiunea, au fost așteptați peste 600 de candidați.

Bacalaureatul din 2016 s-a desfășurat în conformitate cu Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului – 2011, aprobată prin ordinul ministrului Educaţiei nr. 4799/2010.

UPDATE: Peste 35 la sută, adică 188 de candidați, au promovat examenul de Bacalaureat, sesiunea din august, potrivit inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Alba, Dan Cherecheș.

În județul Alba, din 657 înscriși, 533 au fost prezenți, opt candidați fiind eliminați. 188 au obținut cel puțin media șase și au promovat.

 Majoritatea mediilor au fost între 6.00 și 6,99 – 154 de absolvenți. Între 7.00 și 7,99 au obținut 30 de absolvenți, iar peste media 8.00 au luat patru absolvenți. Nu a fost nicio medie de 9.00.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea