REZULTATE ADMITERE la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Listele cu candidații admiși la studii de LICENȚĂ și MASTER

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a publicat listele cu candidații admiși la studii de Licență și Master în cadrul celor cinci facultăți.

UAB01Universitatea albaiuliană a pus la dispoziția absolvenților de liceu, în acest an, 658 de locuri finanțate de la bugetul de stat, 961 la taxă, 275 pentru învățământul la distanță, respectiv câteva zeci de locuri propuse pentru candidaţii din Republica Moldova cu bacalaureat  în România și pentru candidaţii români de pretutindeni.

În prima sesiune de înscriei au depus dosare aproape 1.400 de candidați.

Rezultatele admiterii la studiile universitare de LICENŢĂ în anul universitar 2015-2016 pot fi găsite AICI

Rezultatele admiterii la studiile universitare de MASTER în anul universitar 2015-2016 pot fi găsite AICI

Reprezentanții Universității anunță că înmatricularea candidaţilor admişi pe locuri finanţate prin granturi de studii şi cu taxă se face in periaoada 27 iulie 2015 – 31 iulie 2015 la comisiile unde s-a facut inscrierea, in intervalul orar 9.00 – 15.00

Candidaţii declaraţi admişi pe locurile finanţate de la bugetul de stat au obligaţia să se înmatriculeze până la data de 31 iulie 2015, prin depunerea la dosar a actelor de studii în original şi a celorlalte documente solicitate (potrivit Metodologiei) şi prin completarea Contractului de studii. Nu se percepe taxă de înmatriculare. Candidaţii care nu se înmatriculează până la data de 31 iulie 2015 pierd locul finantat de la bugetul de stat, obţinut prin concurs!!!

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă sunt sfătuiţi să se înmatriculeze, prin depunerea la dosar a documentelor solicitate, achitarea primei tranşe a taxei de scolarizare şi completarea Contractului de studii. Nu se percepe taxă de înmatriculare. Studenţii care se înmatriculează pe locurile cu taxă au şansa de a obţine, ulterior, un loc la buget, în ordinea mediilor, în cazul în care nu se înmatriculează toţi candidaţii care au obţinut iniţial locuri finanţate de la bugetul de stat. Reierarhizarea se face după data de 21 august 2015, când prima sesiune a concursului de admitere se consideră încheiată.

Candidaţilor admişi pe locurile cu taxă, care urcă pe locurile finanţate de la bugetul de stat, li se returnează integral prima tranşă a taxei de studii pe care au achitat-o în vederea înmatriculării.

Candidaţii care nu îndeplinesc aceste condiţii pierd calitatea de admis, iar locurile vacantate în acest mod se scot la concurs în sesiunea septembrie 2015.

INFORMAŢII PRIVIND CAZAREA ÎN CĂMINELE STUDENŢEŞTI

Începând cu data de 27 iulie 2015 este activă, pe site-ul Universităţii (www.uab.ro), procedura de înscriere online pentru ocuparea unui loc în căminele studenţeşti, pentru anul universitar 2015-2016. Pot aplica pentru obţinerea unui loc în cămin doar candidaţii înmatriculaţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

student la 1 APRILIE 27 iulie 2015 at 9:14

………………………………………._¸„„„„_
…………………….……………„–~*’¯…….’\
………….…………………… („-~~–„¸_….,/ì’Ì
…….…………………….¸„-^”¯ : : : : :¸-¯”¯/’
……………………¸„„-^”¯ : : : : : : : ‘\¸„„,-”
**¯¯¯’^^~-„„„—-~^*'”¯ : : : : : : : : : :¸-”
.:.:.:.:.„-^” : : : : : : : : : : : : : : : : :„-”
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.’ : : ‘\ : : : : : : : ;¸„„-~”
:.:.:: :”-„””***/*’츒¯
:.’: : : : :”-„ : : :”\
.:.:.: : : : :” : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : ‘Ì
: : : : : : :, : : : : : :/
„-„_::::_„-*__„„~”

marius 27 iulie 2015 at 11:28

Studenţii inteligenţi se pot afirma oriunde. Pornind de la logica ta, numai elevii care termină la HCC Alba Iulia se pot realiza în viaţă. Fals. Dacă eu am terminat la Aiud, înseamnă că sunt un retardat?
PS. Dovada certă este că mulţi candidaţi la titulazizare, care au terminat la Alba Iulia, au luat note mai mari, decât cei care au terminat în alte centre universitate.
Ceea ce faci tu este să induci o paradigmă.
Apriorismul tău nu este definitoriu.
Să nu-mi spui că unele universităţi din ţară se compară cu Harvardul, care-ţi conferă un titlu de onoare.
Sincer, cred că trăieşti într-o realitate paralelă pe care încerci s-o induci şi celor din jurul tău. Mai gândeşte-te. Nun orişice judecată este de valoare şi nu orişicine o emite este un om valoros.

ADI 27 iulie 2015 at 17:51

1 Aprilie..rusine..toti cretinii iau diplome de rahat..

sikteer 27 iulie 2015 at 17:54

! Aprilie.asa-zisa scoala „superioara””..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...