Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

REZULTATE ADMITERE 2021: Lista candidaților admiși la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Rezultatele preliminare ale repartizării computerizate în învățământul liceal militar au fost afișate, astfel, elevii care au optat pentru Colegiul Militar Național „Mihai Viteazul” Alba Iulia, pot verifica lista pentru a afla dacă au fost sau nu admiși.

„S-au afișat rezultatele preliminare în urma repartizării computerizate în învățământul liceal militar

Rezultatele preliminare în urma repartizării computerizate sunt disponibile la următorul link: http://www.colmil-mv.ro/candidati%20admisi%202021.pdf dar și la sediul colegiului.

Felicitări tuturor candidaților!

Vă rugăm să citiți cu atenție până la final !

În eventualitatea în care se dorește renunțarea la locul obținut în colegiu, în perioada 17 – 18.07.2021 până la ora 12.00, părinții/reprezentanții legali ai candidaților vor solicita, în scris (email, online) că renunță la locul obținut, prin repartizarea centralizată. „Cererea de renunțare la locul obținut în colegiul militar” este disponibilă în Metodologia privind înscrierea candidaților, organizarea și desfășurarea admiterii în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, în anul de învățământ 2021 – 2022, Anexa 13. Activitatea presupune următoarele etape:

părinții/reprezentanții legali verifică rezultatele preliminare pe site-ul colegiului;

descarcă modelul de cerere de renunțare, completează cererea în toate câmpurile, scanează cererea semnată, apoi o trimite pe email-ul colegiului.

În data de 18.07.2021 între orele 12.00 – 16.00 va avea loc completarea locurilor rămase libere datorită renunțării la locul obținut, prin repartizarea manuală centralizată de către Direcția Generală Management Resurse Umane București.
În perioada 17 – 19.07.2021, până la ora 15.00, se va confirma locul ocupat prin completarea „Cererii de înscriere în colegiu (email, online), disponibilă în Metodologia privind înscrierea candidaților, organizarea și desfășurarea admiterii în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, în anul de învățământ 2021 – 2022, Anexa 12.

Activitatea presupune următoarele etape:

părinții/reprezentanții legali verifică rezultatele preliminare pe site-ul colegiului;

descarcă modelul de cerere de înscriere, completează cererea în toate câmpurile, scanează cererea semnată, apoi o trimite pe email-ul colegiului.

Candidații care nu transmit, în termen, „Cererea de înscriere” sunt declarați ELIMINAT, locul lor va fi ocupat de către un alt candidat.

În data de 19.07.2021 după ora 15.00, se vor afișa rezultatele finale; listele vor fi afișate pe site-ul colegiului, pe prima pagină și fizic la sediul colegiului”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea