Rămâi conectat

Politică Administrație

Rezoluție PC: ”Partidul Conservator va susţine candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, dacă Victor Ponta va candida la preşedinţie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sigla Partidul ConservatorÎn cadrul şedinţei care a avut loc vineri, 4 iulie 2014, la Palatul Parlamentului, membrii Consiliului Naţional al PC au adoptat o rezoluţie, potrivit căreia Partidul Conservator va susţine candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile prezidenţiale, dacă Victor Ponta, preşedinte PSD şi premier al României va fi desemnat candidat. În cazul în care Victor Ponta nu va fi candidatul desemnat al PSD, Consiliul Naţional va fi convocat din nou în luna septembrie pentru a valida candidatul pe care PC îl va susţine pentru preşedinţia României.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a subliniat că priorităţile PC se vor regăsi în programul prezidenţial al lui Victor Ponta, care şi-a exprimat deja dorinţa de includere în programul său a proiectelor Partidului Conservator, între care se regăsesc dezvoltarea agriculturii, debirocratizarea şi administraţiei publice, precum şi politicile de susţinere a IMM.

Partidul Conservator a fost şi rămâne parte a proiectului câştigător pentru România, proiect care va intra într-o nouă etapă de dezvoltare, odată cu alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte al României. Dacă, în cele din urmăm Victor Ponta va candida şi eu cred că o va face, va fi susţinut cu siguranţă de acea parte a României majoritară care crede că scandalul conflictului este reţeta falimentului. Antonescu, Băsescu sunt două nume ale falimentului politic, oamenii ştiu şi văd acest lucru în fiecare zi„, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin.

Cu credinţă în principiile şi reperele izvorâte din tradiţie, experienţă, dintr-o ierarhie autentică a valorilor, din continuitate, stabilitate şi ordine, Partidul Conservator îşi reînnoieşte angajamentul pentru construirea unui viitor pentru România, printr-o politică echilibrată şi prudentă, în care nevoile şi aşteptările cetăţenilor sunt pe primul loc. De la viitorul preşedinte al României, dar şi de la viitorul premier desemnat şi cu sprijinul PC, Partidul Conservator aşteaptă ca familia, credinţa, identitatea naţională, tradiţiile româneşti să fie promovate prin politici coerente pentru societatea românească.

Avem o opoziţie dezbinată, o opoziţie cu mari căutări, dominată de haos, în care nu există în momentul de faţă nici unitate, nici candidaţi foarte bine stabiliţi”  iar, pe de altă parte, „avem o coaliţie de guvernare stabilă, consecventă în politicile pe care le-a făcut într-un proiect mai mare începând din 2011, proiectul USL”, a mai precizat preşedintele Daniel Constantin.

În acord perfect cu prevederile rezoluţiei adoptate de Consiliul Naţional, Filiala Alba a Partidului Conservator îşi va duce mai departe proiectele asumate în interesul cetăţenilor judeţului. Pe lângă temele de interes general, unul dintre obiectivele noastre prioritare este acela de a rezolva problemele pe care oamenii ni le încredinţează cu speranţă, încredere şi sinceritate. Nu sunt deloc puţini aceia care vin înspre noi, iar mulţumirea noastră stă, de fiecare dată, în faptul că reuşim să arătăm că politica în folosul cetăţeanului este cu adevărat posibilă. E nevoie de bunăvoinţă şi deschidere, pe care noi le avem, de interes real pentru oameni, care ne motivează permanent, dar şi de seriozitate şi bun simţ, principii care ne ghidează în tot ceea ce facem.

Nicolae NARIȚA, preşedinte PC Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea